Fit for life 55+

Amsterdam Citywalk op 17 oktober 2015

    Zaterdag 17 oktober 2015

De Amsterdam City Walk is een uiterst afwisselende belevings- en ontdekkingswandeltocht door Amsterdam. Vorig jaar is dit evenement voor de eerste keer georganiseerd en het was met ruim 5.000 deelnemers een groot succes. Dit jaar is er speciaal voor het Ouderenfonds een route van 3.5 en 10 KM ontwikkeld. Zo krijgen ook ouderen de kans en de ruimte om mee te wandelen tijdens dit mooie evenement!
‘Samen eropuit’ is waar deze route om draait. U kunt zich als oudere samen met een vriend/vriendin, kind, kleinkind of kennis voor de wandeltocht van 3.5 KM inschrijven (de gegevens van deze wandelpartner kunt u invoeren nadat u op inschrijven heeft gedrukt).

De speciale route voert onder andere langs monumentale huizen in Amsterdam Oud-Zuid, de sportvelden van het Olympiaplein, het Monument Indië-Nederland, en het Amsterdams Lyceum.
Tijdens de route zijn er twee tussenstops, waar deelnemers een stempel krijgen en onder het genot van een drankje en muziek even kunnen bijkomen. Ook kunnen u en de oudere hier met de andere deelnemers een gezellig praatje maken. Zo maken we er echt een dagje uit van!

Let op: Wij willen u ten zeerste aanraden om vooraf minstens eenmaal te oefenen voor dit wandelevenement, door vooraf de 3.5 km te wandelen. Het is van groot belang dat u zeker weet dat u en uw eventuele wandelpartner in staat zijn om deze afstand te kunnen wandelen. Het is echter ook mogelijk om een oudere in een rolstoel te begeleiden.

Programma
Verzamelen voor Olympisch Stadion: vanaf 10.00 uur
Startschot: 11.00 uur (u kunt vertrekken tot uiterlijk 12.00 uur)
Einde: u dient uiterlijk om 15.00 uur de finish te passeren

T-shirt
Wilt u een mooie herinnering aan deze dag? Dan kunt u bij uw kaarten een speciaal Ouderenfonds ‘Amsterdam City Walk’ T-shirt bestellen voor € 15,-. Met uw ticket kunt u het T-shirt bij aankomst in Amsterdam afhalen.

Le Champion
Deze twee extra routes voor het Nationaal Ouderenfonds worden georganiseerd door Le Champion. Le Champion bevordert een gezonde en actieve samenleving. Dit doen ze door mensen van alle leeftijden en van alle sportieve niveaus via aansprekende sportevenementen te enthousiasmeren om te gaan hardlopen, fietsen en/of wandelen. Plezier en persoonlijke topprestaties gaan daarbij hand in hand.

U kunt zich opgeven via onderstaande link. Wilt u ook een mail sturen naar info@goldenSports.nl als u meedoet, dan hebben we een overzicht wie er van ons meedoet.

http://evenementen.ouderenfonds.nl/uitje/725/wandel-de-amsterdam-city-walk---35-km --> via deze link kunnen ouderen zich aanmelden voor de 3,5 KM

http://evenementen.ouderenfonds.nl/uitje/705/wandel-voor-het-ouderenfonds-10-km---amsterda --> dit is de informatie voor de 10 KM

 

< terug naar overzicht