Fit for life 55+

Vergeet niet te bewegen

“Vergeet niet te bewegen” heeft als doelstelling om naast het lichaam sterker te maken, ook de geest sterker te maken. Het beweegprogramma is bedoeld voor iedereen die hier interesse in heeft. Het programma is bij uitstek geschikt voor mensen met geheugenproblemen, beginnende dementie (en hun naasten), maar ook voor mensen die niet een uur kunnen staan, denk aan mensen met een rollator of stok. Onze kracht is dat we voor een ieder oefeningen op maat kunnen aanbieden, daar waar nodig zijn de oefeningen in zit.De oefeningen die we kiezen zijn op basis van het laatste wetenschappelijk inzicht en zijn het beste om zowel het lichaam als het brein sterker te maken.

Zo maken wij gebruik van muziek (olv Lonneke Kegels; conservatorium), het "elkaar in beweging zetten" principe, (het voelen van de beweging van de ander brengt iemand met een lage beweeglijkheid ook in beweging). Doen we spieroefeningen zowel op fitness-apparaten als op de grond of stoel, en doen we balspellen.

“Vergeet niet te bewegen” start 7 november en is iedere VRIJDAG tussen 13.30 en 14.30 bij www.corpus-vitae.nl Minervaplein 25 (020-3053600)

Wilt u meedoen:  Uiteraard is het mogelijk om een proefles te komen doen.  Sterker nog, we zullen zeker in de opstart van het programma geen abonnementen inbouwen. Een losse les (ook een proefles) is 6E per deelnemer per keer. Ook als u zich niet direct aangesproken voelt, kijk eens in uw omgeving of u iemand kent die baat zou hebben bij wat extra beweging, en neem hem/ haar mee.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dr. Annemiek Rollman, annemiek@corpus-vitae.nl (020-3053600 / 06-25072382).

 

< terug naar overzicht