Facebook

1 month ago
Foto's uit het bericht van Goldensports

We kijken terug op een fantastische sportdag, enthousiaste deelnemers, gedreven trainers en zeer betrokken vrijwilligers. Prachtig mooi weer met een perfecte locatie. Met dank aan Swift.
Met de ... See more

2 months ago

Over 3 weken is het zover. Zondag 3 juni 2018 organiseren we weer een sportdag. Iedereen kan meedoen, wel vooraf aanmelden.
Waar: Sportpark Olympiaplein, Olympiaplein 31 , 1077CL Amsterdam
Start: ... See more

2 months ago
Foto's uit het bericht van Goldensports

Ook de nieuwste sportlocaties Transvaalbuurt en IJburg hebben met fijne begeleidingsteams, enthousiaste deelnemers en schitterend weer de wind in de zeilen!

2 months ago
Foto's uit het bericht van Goldensports

Locatie Transvaalbuurt opent dinsdag a.s. (24 april op het Joubertplein om 10:30). Laten we hopen op net zo'n fijne ochtend als deze week tijdens de opening op IJburg!

3 months ago

Vandaag de feestelijke opening van IJburg. 28 deelnemers en belangstellende. Fantastisch dat ze gekomen zijn en heerlijk meedoen.
We hebben als verassing een opening aanbieding, de eerste 10 ... See more

3 months ago

Aanstaande dinsdag 17 april drie feestelijke trainingen. De start in IJburg en in sportpark de Eendracht en de tweede verjaardag van GoldenSports Westerpark. Ennnn mooi weer!!!

3 months ago

Het team Goldensports Oost op de gezondheidsmarkt in Oost. Robert, Jamilla, Lisa en Margot nodigen bezoekers uit voor onze trainingen. 17 april start in IJburg en 24 april in de Transvaalbuurt.
Meer ... See more

3 months ago

Vanavond een praatje en een quiz gedaan voor Goldensports bij Resto van Harte. Samen eten is net zo iets als samen bewegen. Een echte quiz met een winnaar!!!
Ludwina en Maria twee deelneemsters ... See more

3 months ago

Vandaag hebben we gehoord dat Oranje Fonds zeer positief staat tegenover Goldensports en ons gaan ondersteunen bij verspreiding van GoldenSports over heel Nederland. We zijn geselecteerd voor het ... See more

3 months ago
CBS

Levensverwachting 65 jarigen neemt toe. We worden allemaal ouder en het aantal jaren zonder beperkingen neemt toe. Blijven bewegen helpt enorm hierbij.
Klik op de foto en je leest het laatste nieuws ... See more

Het Centraal Bureau voor de Statistiek heeft als taak het publiceren van betrouwbare en samenhangende statistische informatie, die inspeelt op de behoefte van de samenleving.

« 1 of 3 »