Wilt u ook bereiken dat er meer ouderen gaan bewegen in uw wijk? En wilt u ook de eenzaamheid onder ouderen verminderen of voorkomen. Dan is GoldenSports iets voor u.  Klik hier voor een inspirerend voorbeeld van JIBB+ in Helmond. Stichting GoldenSports is licentiegever voor de interventie GoldenSports.

Luister hier naar de podcast Groei van het Oranjefonds, geheel gewijd aan GoldenSports:

Wie kunnen GoldenSports uitvoeren
Welzijnsorganisaties, sportorganisaties, sportverenigingen, gezondheidscentra of fysiotherapie praktijken kunnen GoldenSports uitvoeren. 

Informatie voor sportverenigingen.

Informatie voor welzijnsorganisaties.

Informatie voor sportorganisaties. 

Hoe implementeren?
GoldenSports is een eenvoudig overdraagbare interventie. Het is een kant en klaar concept. Met de handleiding, een training in de methodiek en onze tips en adviezen kunt u starten met GoldenSports. GoldenSports levert op maat gemaakte communicatiemiddelen. Er is binnen heldere kaders ruimte voor uw eigen invulling. Uw aanbod wordt vermeld op de website. GoldenSports ondersteunt uw lokale werving met promotie via facebook en google-advertenties. 
In dit stappenplan staat beschreven hoe we dit samen gaan doen.

Sportakkoord
Veel gemeenten stellen in 2020 een lokaal sportakkoord vast met lokale organisaties. GoldenSports sluit goed aan bij het deelakkoord inclusief sporten en is een mooie aanvulling op de bestaande binnensport activiteiten. Informeer bij uw gemeenten naar de mogelijkheden van financiering vanuit het lokale sportakkoord .

Ondersteuning bij fondsenwerving
Om een locatie op te starten zijn financiĆ«le middelen nodig. Bent u een stichting of een vereniging met een sociale doelstelling dan kunt u bij diverse fondsen geld aanvragen. We ondersteunen u als uitvoerende organisaties hierbij met een concept projectplan, conceptbegroting en advies waar u geld kunt aanvragen. Financiering kan aangevraagd worden bij het Oranje Fonds, bij regionale of lokale fondsen en bij gemeenten. 

Wilt u meer weten hoe GoldenSports in de praktijk wordt uitgevoerd: bekijk hier de presentatie Goldensports 2020 website

Heeft u belangstelling en wilt u meer informatie bel dan 06-14283490 of mail info@goldensports.nl.