Start derde locatie GoldenSports bij Spurd

Op 5 oktober 2020 was de start van de derde locatie GoldenSports in Purmerend. Helen Kaptein schreef het volgende verslag:

Ondanks Corona en de regen die maar bleef vallen, hebben wij vanmorgen bij FC Purmerend de aftrap gegeven voor een derde locatie GoldenSports.
Natuurlijk was het even spannend of de oudere bewoners van Weidevenne, ook in deze bijzondere tijd, nieuwsgierig genoeg zouden zijn….
Terwijl Kevin geweldig hielp met de opbouw van het geheel en Olga de laatste materialen voor de les bijeen zocht, druppelden naast de regen ook de eerste deelnemers binnen.
Gelukkig, we hoefden niet onverrichterzake weer naar huis. 
Om 10.00 uur stond een groep van 20 wijkbewoners klaar voor de start: naast een zestal kijkers, hebben 14 mensen zich ook daadwerkelijk in het zweet gewerkt.
Olga had een leuke, gevarieerde en corona proof les voorbereid en trok daarmee 13 mensen over de streep. Zij kochten een strippenkaart voor 6 lessen en daarmee is de eerste, belangrijke stap naar structureel bewegen door hen gezet!  Onze oud collega Yvonne Oostwal deed ook mee en heeft zich als Spurd pensionado van haar beste kant laten zien. Ook zij is er volgende week weer bij.