Facebook

4 days ago
Foto's uit het bericht van Goldensports

Locatie Transvaalbuurt opent dinsdag a.s. (24 april op het Joubertplein om 10:30). Laten we hopen op net zo'n fijne ochtend als deze week tijdens de opening op IJburg!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
6 days ago

Vandaag de feestelijke opening van IJburg. 28 deelnemers en belangstellende. Fantastisch dat ze gekomen zijn en heerlijk meedoen.
We hebben als verassing een opening aanbieding, de eerste 10 ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 week ago

Aanstaande dinsdag 17 april drie feestelijke trainingen. De start in IJburg en in sportpark de Eendracht en de tweede verjaardag van GoldenSports Westerpark. Ennnn mooi weer!!!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 week ago

Het team Goldensports Oost op de gezondheidsmarkt in Oost. Robert, Jamilla, Lisa en Margot nodigen bezoekers uit voor onze trainingen. 17 april start in IJburg en 24 april in de Transvaalbuurt.
Meer ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 weeks ago

Vanavond een praatje en een quiz gedaan voor Goldensports bij Resto van Harte. Samen eten is net zo iets als samen bewegen. Een echte quiz met een winnaar!!!
Ludwina en Maria twee deelneemsters ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
3 weeks ago

Vandaag hebben we gehoord dat Oranje Fonds zeer positief staat tegenover Goldensports en ons gaan ondersteunen bij verspreiding van GoldenSports over heel Nederland. We zijn geselecteerd voor het ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago
CBS

Levensverwachting 65 jarigen neemt toe. We worden allemaal ouder en het aantal jaren zonder beperkingen neemt toe. Blijven bewegen helpt enorm hierbij.
Klik op de foto en je leest het laatste nieuws ... See more

Het Centraal Bureau voor de Statistiek heeft als taak het publiceren van betrouwbare en samenhangende statistische informatie, die inspeelt op de behoefte van de samenleving.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago

Geweldig! In Kanaleneiland - Utrecht kan nu een groep oudere vrouwen met een migratie achtergrond met de buurtbus naar de les van GoldenSports. Dat alles dankzij de bus en vrijwillige chauffeur van ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago
Sport Vitaal 55+

Mooi filmpje gemaakt door studenten voor de lokale tv van Utrecht.
https://www.youtube.com/watch?v=RFy-rd6xyU8&app=desktop
Heldere uitleg van Annemarieke Blom

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago
Sporten in Bos en Lommer

Vandaag was ik als stagiair aanwezig bij de training in Bos en Lommer. Ik stond er van te kijken wat er allemaal gedaan werd. Eerst warm worden, dan wat kracht en balans oefeningen doen en eindigen ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 1 of 3 »