Venray-Oostrum opent GoldenSports-locatie

GoldenSports Oostrum-Venray is op donderdag 5 oktober 2023 gestart op het speelveld Oostrum, midden in de wijk. De opkomst was groot en ondanks de kou, spatte het plezier eraf bij de deelnemers. Een uur heerlijk bewegen, met jas aan en na afloop gezellig samen aan de warme koffie. De plaatselijke filmploeg heeft zelfs opnamen gemaakt van dit nieuwste beweeginitiatief in de wijk, https://digitaltabloid.nl/VenrayBeweegt/2023_04/04.html (klik ergens op die pagina om het filmpje te starten)

Fysiotherapeuten Juriën Beterams en Barts Zwiers van het Gezondheidsplein Wanssum hebben de GoldenSports-locatie opgericht: ‘omdat er in Oostrum nog nauwelijks buitenactiviteiten voor senioren zijn, wilden we graag een GoldenSports-locatie starten. We hebben contact gezocht met GoldenSports en hebben van de gemeente Oostrum-Venray een mooie financiering voor de opstart gekregen. We doen veel oefeningen voor coördinatie, soepelheid en kracht en natuurlijk zit er ook een spelelement in, want het is belangrijk dat we ook plezier hebben!

Zo bieden we de senioren in Oostrum-Venray een laagdrempelige beweegactiviteit en de kans elkaar wekelijks te ontmoeten’.