Vrijwilliger worden

Denkt u over wel eens over vrijwilligerswerk, dan is GoldenSports misschien iets voor u!!!
Bij Goldensports zijn twee soorten vrijwilligers betrokken: vrijwilligers die gastvrouw/gastheer zijn en de administratie doen en gepensioneerde fysiotherapeuten of gymnastiekdocenten die helpen bij de training.
 

Waarom vrijwilliger  bij GoldenSports , korte video

 
Gastheer/vrouw
Bij iedere training van GoldenSports is minimaal een gastheer/vrouw  aanwezig.
Deze vrijwilliger/ster is vaak iemand die ook mee doet aan de training maar eerder komt, de deelnemers ontvangt, de entreegelden int en de administratie bijhoudt. De vrijwilliger ontvangt ook nieuwe deelnemers, legt uit wat de bedoeling is en houdt bij wie er wel en niet is. 
Bij de meeste locaties zijn twee of drie vrijwilligers actief. Ze wisselen elkaar af bij vakantie of afwezigheid.Deze taak kost naar schatting twee uur per week. De vrijwilliger hoeft niet te betalen voor de training.
“Je kunt iets betekenen voor anderen. Daarbij is het een stok achter de deur. Ik ben eigenlijk een luie sporten en nu ga ik iedere week”, Ben, 68 jaar.
Spreekt dit u aan?  Stuur een mail naar info@goldensports of bel ons op 06-14283490.
 
Gepensioneerde trainers
We zijn op ook op zoek naar gepensioneerde fysiotherapeuten of gymnastiek docenten. Deze gepensioneerde professionals ondersteunen de trainer. Hierdoor wordt het mogelijk om in kleine groepen te trainen en meer individuele aandacht te geven aan de deelnemers.
Bij de meeste locaties is er nog plaats voor deze gepensioneerde professionals. Spreekt dit u aan? Is er bij u in de buurt een locatie GoldenSports?  Stuur dan een mail naar info@goldensports of bel ons op 06-14283490 .